2024年4月6日(土)に千葉県八街市で「めいろう花桜菜マルシェ2024」(主催:社会福祉法人光明会 明朗塾)が開催されます🌸✨🌠✨🎊🌟❗🎪🎈🎉

10:00から15:00には、花桜菜マルシェが楽しめ、地元の特色あるグルメ屋台や1000人鍋、クルマdeピアノなどが楽しめます。17:30から18:30には、満点の星空の下で300基限定のスカイランタン®を打ち上げる予定です🌌。
スカイランタン®の申し込みはこちらから。皆さまのご参加を心よりお待ちしております!

社会福祉法人 光明会 明朗塾
電話: 043-442-0101
公式ウェブサイト&お申し込みはこちら

Join us on April 6, 2024, for the “Meirou Hana-Sakura Marche 2024” in Yachimata City, Chiba Prefecture, hosted by the Social Welfare Corporation Koumyoukai Meirou-Juku. From 10:00 to 15:00, enjoy a variety of local gourmet food stalls, a community pot for 1000 people, and car-de-piano performances at the Marche. As the stars come out, from 17:30 to 18:30, we will launch 300 limited Sky Lanterns into the night sky. For Sky Lantern registration, visit our website. We look forward to seeing you there!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

10:00-15:00 花桜菜マルシェ
17:30-18:30 スカイランタン®打上げ

催事名称: めいろう花桜菜マルシェ2024